skilt-skiltsystemer-dansign-design-dekor-idesystemer-05
skilt-skiltsystemer-dansign-design-dekor-idesystemer-02
skilt-skiltsystemer-dansign-design-dekor-idesystemer-04
DanSign 2018-01-02T11:54:50+00:00

DANSIGN

DanSign har en serie med arkitektoniske og fleksible løsninger i høy kvalitet, design og finish, og har siden 1982 vært en medspiller i utvikling av skilt og skiltløsninger i markedet. Vi har god erfaring og kompetanse på skiltplan og prosjektering, og kan bistå helt fra planleggingsstadiet til ferdig monterte skiltprodukter.

Dansign GuideSign

GuideSign

GuideSign skiltsystem er utført i et tidløst og elegant design med plan front og avrundede sider. Skiltene kan leveres med «fane» i toppen til f.eks. etasje-avskillere eller for å merke skille på avdelinger osv. GuideSign kan lakkeres i valgfrie panelfarger og kan dekoreres med ulike folie og printprodukter, utfreste tekster og symboler eller dette i kombinasjon.

Skiltsystemet er utstyrt med et magnetlåsesystem som sikrer enkelt vedlikehold og oppgraderinger. Vi er behjelpelig med utforming av design og layout om dette er ønskelig.

Dansign CurveSign

CurveSign

CurveSign skiltsystem er utført i et tidløst og elegant design med buet front. Skiltsystemet kan kombineres med et utall variasjoner og egner seg like godt til innendørs som til utendørs bruk. Design og fleksibilitet er kjerneord og det patenterte magnetlåsesystemet sikrer enkel vedlikehold og oppgraderinger.

Vi er behjelpelig med utforming av design og layout om dette er ønskelig.

Dansign LockSign

LockSign

LockSign skiltsystem er et meget konkurransedyktig skiltsystem som er utført i ekstrudert aluminium. Skiltsystemet er tidløst og med flat front. Dette kan leveres i natureloksert, lakkert eller med foliert front. LockSign skiltsystem egner seg blant annet til bruk på steder med stor slitasje og utskifting som skoler, offentlige bygg og institusjoner. Skiltsystemet kan kombineres på utallige måter og leveres i mange forskjellige størrelser. Skiltsystemet er utstyrt med et patentert magnetlåsesystem som gjør vedlikehold og oppgraderinger enkelt.

Vi er behjelpelig med utforming av design og layout om dette er ønskelig.

FlexiSign

FlexiSign er et magnetbasert skiltsystem hvor man kombinerer aluminium og plexiglass. Dette er et stilrent og meget fleksibelt skiltsystem som gjør det enkelt å oppgradere og vedlikeholde.

FlexiSign skiltsystem er i all hovedsak basert på utskiftbare print, men kan også kombineres med foliedekor.

Taktile skilt

Vi kan også levere taktile skilt. Dette kan utføres på de ulike skiltsystemene vi har eller på spesialutformede skiltløsninger.

Ta kontakt idag for et uforpliktende tilbud.