idesystemer grafisk design
Design 2017-11-16T13:44:40+00:00

DESIGN

IDE Systemer er en totalleverandør som hjelper deg med grafisk design av din profil. Sammen ønsker vi å utvikle din visuelle profil slik at du får en sterk og synlig merkevare. Ved hjelp av en tett dialog leverer vi design som både skaper tillit til dine kunder og er salgsfremmende for din bedrift. Logodesign, farger, typografi, emballasje og grafiske elementer er alle viktige deler i en merkevare og vi hjelper deg med design av nettopp dette.

Design Profil Logo

PROFIL

Vi hjelper deg med design av alt fra logo til hele den visuelle profilen. Til slutt leverer vi en profilhåndbok med retningslinjer for all bruk av logo, farger, typografi og grafiske elementer i et enkelt dokument.

Nettside Responsiv iPad

TRYKKSAKER

I en stadig digitalisert hverdag er det fortsatt behov for fysiske trykksaker. Vi hjelper deg med design av alt av brosjyrer, plakater, visittkort, bannere og annet reklamemateriell tilpasset din identitet. Ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi levere fysisk produkt i tillegg til design.

Nettside Responsiv iPad

MARKEDSFØRING

Enten dere skal lansere et nytt produkt eller ønsker generell markedsføring, kan vi bistå med strategier og løsninger som skaper inntrykk og treffer din målgruppe. Ved hjelp av en tett dialog kan vi utforme markedsplaner for sosiale medier og direkte markedsføring.