Bannere

Vi leverer bannere i storformat til en rekke bruksområder. Enten det skal være utendørs eller innendørs, og uansett størrelse finner vi løsningen som passer for deg. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også med oppsett av design til dine bannere. Med disse bannerne får du oppmerksomheten du ønsker for din bedrift, virksomhet eller kampanje.

Den vanligste løsningen både for utendørs og innendørs bannere er PVC-bannere. Bannerne er printet på værbestandig materiale, har god tyngde og henger pent. Det holder seg også rent og er meget slitesterkt.

PVC-bannerne brukes ofte som fasadereklame, byggeplassreklame, vinylreklame til kampanjer, messer, konferanser, sportsarrangementer og arenareklame i storformat.

Bannerne leveres med forsterkede kanter og maljer som standard for oppheng.

Vi leverer bannere i PVC i alle størrelser
Vi leverer mesh bannere i PVC i alle størrelser

Meshbannere

Om banneret skal henge værutsatt, på et stillas eller rekkverk anbefaler vi å bruke meshbanner. Perforeringen i meshbanneret gjør at luften går gjennom og reduserer vindeffekten og risikoen for at vinden tar tak i banneret og river det med seg. En annen fordel meshbannere har er å slippe gjennom lyd om det henger over høyttalerrigger på en festival eller scene.

Meshbannere brukes ofte som fasadereklame, byggeplassreklame, stillasreklame, til kampanjer, konserter, profilering, arenabanner, sportsarrangementer, veggdekor og på nybygg.

Med meshbannere får du et banner av høy kvalitet som tåler vind og vær, så vel som lyd.

Bannerne leveres med forsterkede kanter og maljer som standard for oppheng.

Bannere i tekstil

Bannere i tekstil er en god løsning innendørs. Banneret er lettere enn PVC-bannere og er enkelt å transportere til for eksempel messer, utstillinger eller en scene.

Tekstilbannere brukes ofte til messevegger, pressevegger, som backdrop på scenen, til kampanjer, og på konferanser. Det kan også brukes som veggdekor, på et visningssenter, inne i et showroom, eller i en butikk.

Med høykvalitetstrykk på tekstilbanner får du friske farger og skarpe detaljer. Bannerne leveres med maljer som standard for oppheng.

Vi leverer bannere i tekstil i alle størrelser

Snakk med oss

Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg, og å lage designet på ditt banner om ønskelig.

Ønsker du å bestille eller trenger du mer informasjon og priser? Ta kontakt med våre dyktige medarbeider i dag.

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Roar Løvdal Ide Systemer

Roar Løvdal

Produktsjef

Telefon: 909 57 928
E-post: roar@ide-systemer.no

Ellen Torp Ide Systemer

Ellen Torp

Kundekonsulent

Telefon: 975 35 679
E-post: ellen@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder