DanSign

DanSign leverer arkitektoniske og fleksible skiltløsninger av høy kvalitet. Med lokale representanter og et globalt nettverk leverer DanSign til hele verden. Miljømessige hensyn er en integrert del av strategien, slik reduseres materialforbruk og avfall, og energiressurser utnyttes effektivt.

Nøkkelen til DanSigns suksess ligger i et kompromissløst fokus på design og evnen til å tenke annerledes. Dette, kombinert med en konstant produktutvikling og bærekraftig tankegang, gjør at kundene kommer tilbake år etter år. Vi har god erfaring og kompetanse på skiltplan og prosjektering, og kan bistå helt fra planleggingsstadiet til ferdig monterte skiltprodukter.

Se gjerne DanSign sine egne nettsider her

Brosjyre-tri-fold-ide-systemer-design-dansign
LAST NED BROSJYRE

Trenger du skilt på ditt bygg?Vi har lang erfaring og kompetanse på prosjektering og skiltplanØnsker du pristilbud på skilting?

Ønsker du pristilbud på skilting?

KONTAKT OSS I DAG

GuideSign

GuideSign er et komplett skiltsystem utført i et tidløst og elegant design med plan front og avrundede sider. GuideSign kan lakkeres i valgfrie panelfarger, og kan dekoreres med ulike folie og printprodukter, utfreste tekster og symboler eller en kombinasjon av disse. Skiltene kan leveres med «fane» i toppen til f.eks. etasjeavskillere eller for å merke skille på avdelinger.

Skiltsystemet er utstyrt med et magnetlåsesystem som sikrer enkelt vedlikehold og oppgraderinger. Vi er behjelpelig med utforming av design og layout om dette er ønskelig.

Dansign GuideSign
Dansign GuideSign

CurveSign

CurveSign er et komplett skiltsystem utført i et tidløst og elegant design med en lett buet front som passer like godt til innendørs som til utendørs bruk. Design og fleksibilitet er kjerneord og det patenterte magnetlåsesystemet sikrer enkel vedlikehold og oppgradering. Skiltsystemet kan kombineres med et utall variasjoner og vi er behjelpelig med utforming av design og layout om dette er ønskelig.

Dansign CurveSign
Dansign CurveSign

LockSign

LockSign skiltsystem er et meget konkurransedyktig skiltsystem som er utført i ekstrudert aluminium. Skiltsystemet er tidløst og med flat front. Dette kan leveres i natureloksert, lakkert eller med foliert front. LockSign skiltsystem egner seg blant annet til bruk på steder med stor slitasje og utskifting, slik som skoler, offentlige bygg og institusjoner. Skiltsystemet kan kombineres på utallige måter og leveres i mange forskjellige størrelser. Skiltsystemet er utstyrt med et patentert magnetlåsesystem som gjør vedlikehold og oppgraderinger enkelt.

Vi er behjelpelig med utforming av design og layout om dette er ønskelig.

Dansign LockSign
Dansign LockSign

FlexiSign

FlexiSign er et magnetbasert skiltsystem hvor man kombinerer aluminium og plexiglass. Dette er et stilrent og meget fleksibelt skiltsystem som gjør det enkelt å oppgradere og vedlikeholde.

FlexiSign skiltsystem er i all hovedsak basert på utskiftbare print, men kan også kombineres med foliedekor.

Kontakt oss i dag

Telefon: 32 87 20 90

E-post: info@ide-systemer.no

Adresse: Teglverksveien 83, 3057 Solbergelva