Design

Blir du lagt merke til?

Bedrifter som betaler for godt design har større sjanse for å øke omsetningen sin, nettopp fordi de blir lagt merke til. En gjenkjennelig og godt integrert visuell profil som tas opp i alle ledd viser profesjonalitet og en sterk merkevare. Selve designet er din identitet, ditt visittkort, og ditt utstillingsvindu.

Ide Systemer gjør deg synlig med god og profesjonell design
Design og bedriftsidentitet for Drammen Padel

Identitet

Å skape en identitet for din bedrift eller ditt produkt er ikke bare farger, logo og bilder. Din identitet skal representere essensen av din bedrift, og hva du står for. Strategi og design støtter opp under hverandre. Et sammenhengende design i alle ledd skaper tillit og gjør deg gjenkjennbar.

Vår visjon er å skape et uttrykk som gjør deg synlig. Til slutt samler vi alt i en profilhåndbok slik at dere har en oversiktlig fremstilling av deres merkevare.

Logo og trykksaker

Som identiteten er det viktig at logoen representerer din bedrift, hva du står for og hva du gjør. Enten det er et bilde, en stilisert tekst eller en blanding av de to er logoen en enkel måte for din målgruppe å kjenne deg igjen.

I en stadig digitalisert verden er det fortsatt behov for trykket markedsmateriell. Vi designer skilt, bannere, beachflagg, visittkort, annonser, reklame og bildekor.

Design av logo for Norsk Tonekunstnersamfund

Prosjekter

Snakk med oss

Uansett hva du trenger av design hjelper våre dyktige medarbeidere deg. Ta kontakt i dag!

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Kreativ leder

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Bilde av ansatt

Mats Birkeland

Design & Web

Telefon: 970 69 041
E-post: mats@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder