Digital markedsføring

De siste årene har det vært store endringer i hvilke kanaler som er mest lønnsomme for markedsføring. Avisen og telefonkatalogen er digital, vi kan ta opp programmene vi vil se på tv, eller se direkte i strømmetjenester, uten reklamepauser. Du kan selvfølgelig fortsatt annonsere i tradisjonelle kanaler, men hvor mange ser det?

Med all informasjon tilgjengelig gjennom søkemotorer som Google og sosiale medier som Facebook og Instagram gjør dine potensielle kunder et raskt søk og finner det de trenger. Vi gjør deg synlig der det trengs.

Digital markedsføring gjør deg synlig for dine kunder
Google er den mest brukte søkemotoren. Digital markedsføring gjør at du blir funnet.

Google Ads

Google tilbyr en rekke tjenester som gjør deg synlig for dine kunder. Med Google bedriftsoppføring får kundene tilgang til telefonnummer og adresse allerede på første side av søkeresultatene.

Google Ads er en enkel og effektiv måte å treffe potensielle kunder i søk. Din annonse kan se ut som et vanlig søk, men med et riktig budsjett vil du være synlig på topp av søkeresultatene.

Sosiale medier

Vi jobber både med drift av sosiale medier for våre kunder, og annonsering i sosiale medier.

Vi hjelper deg med strategier, planlegging av innhold, design, og gjennomføringer av kampanjer eller daglig drift på din konto. Ikke nedprioriter dine sosiale medier. Vi kan hjelpe dere med å holde deres kontoer oppdatert, og skape det innholdet du ønsker å vise frem for din målgruppe.

Sosiale medier har raskt blitt din beste markedsføringskanal

Prosjekter

Snakk med oss

Trenger du hjelp med drift eller annonsering på digitale plattformer? Ta kontakt med vår dyktige innholdsprodusent.

Ine Fjeldheim Møien

Digital markedsfører

Telefon: 932 83 260
E-post: ine@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder