Foliering

Ved å helfoliere eller dekorere bilen eller vinduene på jobb får du brukt verdifull reklameplass du allerede har betalt for. Vi hjelper deg i alle ledd av prosessen fra design til montering av folien.

Vi er en totalleverandør av folie til kjøretøy, vinduer og andre produkter. Vi printer og leverer folie til flater i alle størrelser.

Vårt monteringsteam har fagbrev og lang kompetanse.

Ide Systemer står for dekor og foliering av bilparken til Assistent Partner
Dekor og foliering av betongbil for Hokksund Betong

Kjøretøy

Firmabilen er reklameplassen som alltid er med deg. Hos kunder, ute på arbeidsplass og på veien. Vi leverer både dekorelementer og helfoliering. Bilfoliering omfatter alt fra den lille logoen på sidedøra, til printet design med bilder og helfoliering med eller uten dekorelementer. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Foliering lar deg ikke bare endre utseendet på bilen din. Det gir også lite slitasje på originallakken og kan føre til økt salgspris ved videresalg. Vi legger også beskyttelsesfolie for å hindre steinsprut og slitasje fra salting på veiene.

Lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttende folie, eller PPF (Paint Protecting Film), beskytter bilen din mot steinsprut, salt, sand og riper. Folien er nærmest usynlig, gulner ikke og gjør vask og vedlikehold av bilen enklere. Vanlig lakkbeskyttelse hos bilpleiesentrene må fornyes årlig, mens en lakkbeskyttende folie vil ha flere års garanti mot småskader. Dette øker gjensalgsverdien på din bil, og fjerner bekymringene rundt vær og vind.

De fleste velger å bruke lakkbeskyttende folie på utsatte deler av bilen, slik som panser, skjermer, hjulbuer, fangere og speil, mens andre går for en helfoliering for å beskytte hele bilen mot skader.

Foliert lakkbeskyttelse gir din bil et lengre liv, og en høyere gjensalgspris
Utstillingsvinduer med foliering gir et innbydende uttrykk dine kunder setter pris på

Vinduer

Fasadevinduene dine er enda en reklameplass du allerede har betalt for. Om du ønsker å bruke vinduet som en permanent utstilling av dine produkter og tjenester, eller kun ønsker logo er det en flott måte å få bedriften til å skille seg ut.

Foliering av vinduer og glassvegger inne på arbeidsplassen kan også skape en effekt, hindre innsyn eller identifisere rommene.

Vi leverer solfilm, soting, energifilm og innsynsvern så vel som frostet, farget eller transparent folie, med eller uten design og utskjæringer.

Møbler

Møbler på kontor får mye slitasje etter hvert, og kanskje fargene dere valgte i 2002 ikke lenger er like fine. Foliering av møbler er en praktisk og billig løsning, sammenlignet med å bytte ut alle møblene. Ikke minst sparer du miljøet fra bruk-og-kast kulturen.

Vi har et stort utvalg farger og teksturer, og hjelper deg med profesjonell montering av folien.

Foliering gir møblene en ansiktsløftning og et lengre liv

Prosjekter

Snakk med oss

Trenger du foliering av bil, vinduer, møbler, eller noe helt annet? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Roar Løvdal Ide Systemer

Roar Løvdal

Produktsjef

Telefon: 909 57 928
E-post: roar@ide-systemer.no

Ellen Torp Ide Systemer

Ellen Torp

Kundekonsulent

Telefon: 975 35 679
E-post: ellen@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder