Gravering

Vi har lang erfaring og kompetanse på gravering. Med vårt moderne graveringsutstyr kan vi levere det meste kundene etterspør. Vi benytter oss i dag av både mekanisk- og lasergravering.

LAST NED BROSJYRE

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på graveringØnsker du pristilbud på gravering?

Ønsker du pristilbud på gravering?

KONTAKT OSS I DAG

Mekanisk gravering

Med mekanisk gravering kan vi levere skilt i plast, tre og metall.  Vi produserer alle typer skilt i utallige farger og design både til innendørs og utendørs bruk. Vi kan også levere baksidegravering i plastlaminat hvor vi kan legge inn flere forskjellige farger i samme skilt, ofte brukt i flytskjemaer o.l. Vi leverer både til industrien, næringslivet og til det offentlige. Har du ønske om firmalogo/navn har vi og mulighet til det.

I tillegg til dette leverer vi postkasseskilt, dørskilt, merkeskilt, premieplakater og jakkenåler, både til private kunder, foreninger og offentlige foretak. Vi kan og levere større skilt i tre med for eksempel hyttenavn og gårdsnavn.

Lasergravering

Lasergravering gir en helt ny mulighet til å lage skrift og dekor på ulike overflater. Vi kan prege tekst på ulike metaller som aluminium og rustfritt stål. Gravering av tekst på kniver og fiskesneller er eksempler på populære gaver som straks får et mer personlig preg.

Vi graverer tekst og motiv på ulike typer glass for eksempel vinglass, vaser, pokaler med mer. Gravering på vinglass er for tiden populært å benytte til for eksempel bordkort eller gave til en spesiell anledning.

Figurskjæring
Med laser har vi mulighet til å figurskjære i ulike materialer. Vår laser kan kutte utrolige detaljer i materialer som for eksempel finèr og papir så her er mulighetene mange for den kreative! Vår laser kan og kutte materialer som 8mm akryl plast og 6 mm MDF for å nevne noen. Dette er blant annet en god løsning for å lage modeller til bruk av arkitekter og byplanleggere.

Design
Vi bidrar om ønskelig med utforming, design og layout på produktene.

Gravering Aluminium
Gravering Teak Tre
Gravering Syrefast Stål
Gravering Glass
Gravering Papp Finér
Gravering Papp

Kontakt oss i dag

Telefon: 32 87 20 90

E-post: info@ide-systemer.no

Adresse: Teglverksveien 83, 3057 Solbergelva