Gravering

Vi har lang erfaring og kompetanse på gravering. Med vårt moderne graveringsutstyr levere vi det meste kunden etterspør, fra skilt til gravering av gaver og bedriftsartikler. Vi benytter oss av både mekanisk- og lasergravering, som betyr at vi både kan gravere flatt og på avrundede flater. Vi leverer produkter i plast, tre, akryl, glass og metall.

KONTAKT OSS
Mekanisk gravering
Gravering på glass til alle anledninger

Gaver

Sett et personlig preg på de enkleste produkter, og gi en flott gave som ikke glemmes.

Vi graverer tekst og enkle bilder. Send oss ditt design og få gaven som skiller seg ut. Om du ikke har designet klart, men en god idé kan våre dyktige designere sette det opp for deg. Du godkjenner designet før vi graverer.

KONTAKT OSS

Skilt

Vi leverer alle typer skilt for innendørs og utendørs bruk, både til det offentlige, industri, næring og privatpersoner. Skiltene graveres i akryl, metall, tre, eller plast i utallige farger og design.

Har du behov for flytskjemaer eller lignende kan vi lage baksidegraverte skilt som males i forskjellige farger, for god oversikt.

KONTAKT OSS
Dørskilt og postkasseskilt

Kalotter

Trenger du egen tekst gravert på kalotter og fronter til kontrollpaneler, el-tavler, knapper og brytere? Ta kontakt med oss.

Vi graverer på alle typer kalotter til elektroindustrien.

KONTAKT OSS

Snakk med oss

Trenger du graverte produkter til gave, boligen eller til din bedrift? Ta kontakt med våre dyktige medarbeider i dag.

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Gravering

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Mari Tufte Juvik Ide Systemer

Mari Tufte Juvik

Gravering

Telefon: 993 60 011
E-post: mari@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder