HMS-tavler

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) og Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) på en bygge- eller anleggsplass og i industrien skal ikke bare være godt ivaretatt – det må også være godt dokumentert. Vi produserer tavler til alle typer bedrifter, organisasjoner og bransjer.

Enten du trenger HMS-tavler til bedriften eller organisasjonen, eller SHA-tavler til spesifikke prosjekter finner vi en skreddersydd løsning for deg. Send gjerne en skisse for hvordan du ønsker det på info@ide-systemer.no eller ta kontakt med oss på telefon 32 87 20 90.

HMS-systemet tilhører virksomheten, informerer om de oppgaver og tjenester som utføres. Alt som angår helse, miljø og sikkerhet for virksomheten, er en del av HMS-systemet. En SHA-plan er en unik sikkerhet-, helse- og arbeidsmiljøplan for et spesifikt prosjekt.

En HMS-tavle eller SHA-tavle fra oss har vanligvis nødnummer, type tavle og din logo på toppen. Under lager vi et oppsett av oppslagsfelt tilpasset ditt behov. Vi bruker også symboler som raskt og tydelig retter oppmerksomheten mot formål og situasjoner som kan innebære fare.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne alt du trenger til å sette opp en HMS- eller SHA-tavle som er passende for din bedrift, organisasjon eller ditt prosjekt.

Førstehjelpstavler

Vi leverer også førstehjelpstavler. Enten det er enkle tavler med informasjon om nødnumre og handlingsplan i skadesituasjoner, eller tavler med fysiske installasjoner.

Tavlene skal bidra til at dine ansatte holder hodet kaldt i nødsituasjoner, og har informasjon og nødvendige hjelpemidler lett tilgjengelig og godt organisert.

Andre tavler

Vi lager også andre tavler, for eksempel informasjonstavler, oppslagstavler, prosjekttavler, dokumentholdere, eller en hvilken som helst tavle som letter organiseringen av ditt arbeid.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å sette opp den tavlen dere har behov for.

Snakk med oss

Ønsker du å bestille eller trenger du mer informasjon og priser? Ta kontakt med våre dyktige medarbeider i dag.

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Roar Løvdal Ide Systemer

Roar Løvdal

Produktsjef

Telefon: 909 57 928
E-post: roar@ide-systemer.no

Ellen Torp Ide Systemer

Ellen Torp

Kundekonsulent

Telefon: 975 35 679
E-post: ellen@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder