Design skilt og foliering bondetanken

Bondetanken

DESIGN, SKILT, FOLIERING

Vi fikk henvendelse angående design og helhetlig løsning for bensinstasjonen Bondetanken. Kunden ønsket et design fundamentert i det landlige, lokale og nostalgiske. Her har vi laget fullstendig profil, logo, skilting, og foliering på pumper.

Profilering av Bondetanken

Med utgangspunkt i de gamle British Petroleum stasjonene, ville vi vekke minner fra fortiden. Fargene har assosiasjoner til det landlige og gjenkjennelige.

Vi designet logoen, skrev ny logotekst og presenterte fargevalg som ble godkjent av kunden før vi gikk videre med arbeidet.

Vi har utviklet logo og hele profilen, med design på alt fra sikkerhetsmerkingen, informasjonsskilt og bensinkort, til pumpene, gesims rundt taket og fasadeskilt. Skjoldet og teksten i fasadeskiltet er utfrest og med LED-lys, og gesimsen er opplyst med LED-striper.

LED fasadeskilt Bondetanken
Design, skilt og foliering av Bondetanken
Profilering av pumper
Profilering av pumper
Helhetlig løsning

Snakk med oss

Trenger du en helhetlig løsning? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Roar Løvdal Ide Systemer

Roar Løvdal

Produktsjef

Telefon: 909 57 928
E-post: roar@ide-systemer.no

Ellen Torp Ide Systemer

Ellen Torp

Kundekonsulent

Telefon: 975 35 679
E-post: ellen@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder