Vi har levert visuell profil og nettsider til Drammen Padel

Drammen Padel

VISUELL PROFIL, NETTSIDER

Drammen Padel kom til oss med blanke ark. Padelhallen skulle åpne i Drammen, og de hadde behov for logo, bedriftsidentitet og nettsider. Vår oppgave var å finne den røde tråden som bandt det hele sammen.

Padel er en relativt ny sport i Norge, og kundens mål var å vekke interessen hos potensielle spillere.

Logo

I samarbeid med kunden bestemte vi oss for å fokusere på et enkelt og sporty design. Logoen er enkel, stilren og racketen er distinkt for de som kjenner sporten.

Racketen kan brukes som enkeltstående symbol, eller i sammenheng med ordbildet.

På nettsiden var det viktig for kunden å få frem hva padel er, både i bilder og tekst. Bildene har fokus på aktivitet og sporten. Ved å legge fargefilter over bildene skapte vi en helhet og en gjenkjennelse på alle sider.

Tekst på siden er produsert av oss basert på informasjon fra kunden. Vi har fortsatt fokus på hva padel er, hvordan man spiller, og fordeler med spillet.

Nettsider tilpasset alle skjermstørrelser
Profilhåndbok med retningslinjer for hele den visuelle profilen

Vi var behjelpelig med å opprette kontoer på nett og få kunden i gang med sosiale medier og annonsering på Google og Facebook.

Videre skapte vi en profilhåndbok slik at kunden kan holde helheten i sitt uttrykk ved like. Profilmanualen inneholder retningslinjer for bruk av logo, farger, fonter og bilder.

Snakk med oss

Trenger du design eller nettsider? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Kreativ leder

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Bilde av ansatt

Mats Birkeland

Design & Web

Telefon: 970 69 041
E-post: mats@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder