Vi har levert nettsider til Forse

Forse

NETTSIDER

Forse betyr styrke eller spesialitet. Selv om deres styrke er programmering så de verdien av å få hjelp av oss med designet på nettsiden. Forses to målgrupper for nettsiden er potensielle nye ansatte, og selvfølgelig kunder. I den forbindelse trengte de hjelp til å utvikle et design og en tekst som treffer begge gruppene.

Nettsider tilpasset alle skjermstørrelser

Med en godt opparbeidet kundebase ønsket de å utvide selskapet og fokusere nettsiden på rekruttering. De ønsker å rekruttere de beste i sitt felt, og ville derfor vise fordelene ved å jobbe hos Forse.

Hos Forse er det stort fokus på at hver enkelt får mulighet til å jobbe med det de er gode på, og å ha et godt faglig grunnlag i bedriften. Siden de ansatte jobber på prosjekter ute hos kunder var det også viktig for kunden å få frem sin satsning på det sosiale og skape et fellesskap blant de ansatte selv om de ikke sitter sammen på jobb.

Snakk med oss

Trenger du design eller nettsider? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Kreativ leder

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Bilde av ansatt

Mats Birkeland

Design & Web

Telefon: 970 69 041
E-post: mats@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder