Glitre Energi

Glitre Energi

FOLIERING, SKILT, PRINT

Vi har en rammeavtale på leveranse av bildekor til Glitre Energi. Dette innebærer foliering av varebiler, elbiler, hengere og aggregatvogner.

Vårt gode samarbeid har også ført til produksjon av skilt og bannere.

Foliering av Glitre Energi sine el-biler

Design for Glitre Energi sine biler har vært laget på forhånd. Vår jobb har vært å tilpasse designet til bilene, og montere dette. Hver bilmodell har forskjellige flater vi kan bruke, forskjellige størrelsesforhold og forskjellige utfordringer. Med lang erfaring med design og montering av bilfolie har vi funnet en god løsning, uansett hvilken flate vi har jobbet med.

Vi har produsert fasadeskilt til Energibygget på Union Brygge på Grønland i Drammen, Kaggefoss kraftverk og Embretsfoss kraftverk. Inne i foajéen på Energibygget henger et spesialskilt med LED i høyglans polert rustfritt stål og 30mm tykk akryl.

Vi har produsert og montert en rekke skilt for kunden, fra informasjonsskilt og varselskilt til vassdrag, til HMS-tavler.

Skilt Glitre Energi
Foliering
Skilt

Snakk med oss

Trenger du skilting? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Roar Løvdal Ide Systemer

Roar Løvdal

Produktsjef

Telefon: 909 57 928
E-post: roar@ide-systemer.no

Ellen Torp Ide Systemer

Ellen Torp

Kundekonsulent

Telefon: 975 35 679
E-post: ellen@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder