Foliering av lastebiler

Hokksund Betong

DESIGN, FOLIERING

Hokksund Betong har fokus på kvalitet, service, samarbeid og ærlighet. Etter over 50 år på markedet er dette verdier som har gjort at de er den betydelige aktøren i sin bransje som de har blitt. Da bedriften feiret 50 år i 2020 ønsket de å gjøre stas på seg selv utad ved å foliere om bilene sine.

Vi har jobbet med Hokksund Betong i lang tid. Logoen og slagordet er utarbeidet av oss, og vi har designet den grafiske profilen som danner grunnlaget for skilt, bannere, bildekor og markedsmateriell.

Da vi fikk i oppdrag å designe jubileumslogo og designe og montere bildekor var vi raskt på ballen.

I tillegg til jubileumslogo og foliering av betongbilene har vi foliert elbiler, varebiler. På kontoret har vi designet en støpeform hvor logoen skulle støpes inn i betongen. Vi har også laget skiltløsninger til kontor, verksted og lager, og tavle med informasjon til en førstehjelpsstasjon.

Dekor på vinduer
Foliering på lastebil
Logo på lastebil
Logo på lastebil

Snakk med oss

Trenger du foliering? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Roar Løvdal Ide Systemer

Roar Løvdal

Produktsjef

Telefon: 909 57 928
E-post: roar@ide-systemer.no

Ellen Torp Ide Systemer

Ellen Torp

Kundekonsulent

Telefon: 975 35 679
E-post: ellen@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder