Koan Kran

NETTSIDE, DESIGN

Koan Kran startet opp i 2017, men uten logo og nettsider. Nå mente de det var på tide å vise seg frem både på nett og på byggeplasser.

Logo

I logoen ønsket de en stilisert kran. Blant tre forslag falt Koan Kran for enkelthet i logoen med kun stilisert krok. Fargene gjenspeiler farger fra anleggsbransjen. Kunden så også store muligheter for å bruke logoen på flere elementer senere.

Nettsiden skulle være en enkel informasjonsside om kranene de har til utleie og salg. De valgte en onepage nettside med all informasjon om selskapet og kranene på ett sted.

Det er oversiktlig og enkelt for kundene å få tilgang til den informasjonen de trenger. Med enkle datablader i pdf format på hver kran kan kunden lett se hvilke kraner som passer deres behov.

Snakk med oss

Trenger du design eller nettsider? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Kreativ leder

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Bilde av ansatt

Mats Birkeland

Design & Web

Telefon: 970 69 041
E-post: mats@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder