Rjukan Hotell

DESIGN, NETTSIDE, SKILT, DIGITAL MARKEDSFØRING

I dette prosjektet fikk vi i oppdrag å utvikle en helt ny grafisk profil og nettside for Rjukan hotell. Vi har lagt ned betydelig innsats for å skape en visuelt tiltalende og brukervennlig nettside som fremhever hotellets unike sider, spesielt dets historie. Videre tar vi også hånd om den digitale markedsføringen for hotellet.

Logo

Vi tok utgangspunkt i bokstaven «R» i navnet Rjukan hotell og videreutviklet formen med tanke på å skape en lokal identitet som reflekterer både hotellet og naturen samt kulturen rundt Rjukan. Designet er minimalistisk og tidløst.

Fargepallett

Fargepaletten er inspirert av naturens egne farger. Vi har valgt å kalle denne paletten «Earth», ettersom den harmonerer perfekt med hotellets omgivelser og atmosfære.

Font/typografi

Vi valgte Bio Sans, en moderne og miminalistisk skrifttype med enkle linjer til Rjukan hotell. Fonten harmonerer fint med symbolet i selve logoen. Fonten er også enkel å lese i større avsnitt.

Digital Markedsføring

Vi er så heldige å ha det fulle ansvar for all digital markedsføring for hotellet. Dette innebærer bl.a. å administrere alle aktiviteter på sosiale medieplattformer og kontinuerlig oppdatere med bilder, videoer og informasjon om fasiliteter, mat, arrangementer og spesialtilbud som hotellet tilbyr. 

Skilt

Skilting på hotell spiller en avgjørende rolle for å gi gjestene en sømløs opplevelse. Tydelige skilt veileder gjestene til rom, fasiliteter og viktige områder som resepsjon og restaurant. Dette bidrar til å redusere forvirring, spare tid og forbedre gjesteopplevelsen betydelig. Skilting utgjør en essensiell del av hotellopplevelsen ved å sikre et smidig og behagelig opphold for gjestene. I tillegg til de praktiske bruksområdene gir skiltene også en mulighet til å formidle og videreføre bedriftens grafiske profil og budskap. De visuelle grafiske elementene i bakgrunnen av informativ tekst eller symboler hjelper med å styrke denne identiteten.

Vi inviterer deg til å ta en uforpliktende prat med oss

Uansett hva du trenger av design eller digital markedsføring hjelper våre dyktige medarbeidere deg.
Vi profilerer din bedrift fra A-Å, både digitalt og på fysiske flater.

Ta kontakt i dag!

Hugo Fuglstad Ide Systemer

Hugo Fuglstad

Salgs og Markedsansvarlig

Telefon: 976 03 901
E-post: hugo@ide-systemer.no

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Kreativ leder

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Ine Møien

Digital Markedsfører

Telefon: 932 83 260
E-post: ine@ide-systemer.no