Viken Landbrukstakst

DESIGN, NETTSIDER, DIGITAL MARKEDSFØRING

Viken Landbrukstakst har lang erfaring fra landbruket, både på administrasjon og det praktiske. Ved oppstarten behøvde selskapet både grafisk profil, nettsider og digital markedsføring.

Kunden ønsket friske farger og naturelementer i logoen for å gjenspeile hva de spesialiserer seg på. Strået kan brukes som et symbol alene, eller som en del av ordbildet.

Fargen fra logoen er hentet igjen på nettsiden med et tradisjonelt, men friskt uttrykk. Dette er igjen for å gjenspeile naturen og gjøre siden gjenkjennelig for kunden.

Nettsiden er visuell med mye bilde, men fortsatt informativ. Teksten er utviklet av oss gjennom intervjuer med kunden.

Digital markedsføring og annonsering

Viken Landbrukstakst var nye på markedet og hadde behov for å utmerke seg innen sitt nisjemarked. I løpet av første måned hadde annonsen generert flere jobber og bedriftens kunder viste til at de hadde funnet deres tjenester gjennom annonsering på Google.

Med gjennomsnittlig 30 besøkende i uken fra annonser, og klikkprosent på 10% av visninger har Viken Landbrukstakst vist frem sine tjenester til et relativt lite nisjemarked i deres område. 60% av trafikken på nettsiden kommer fra annonser og viser at dette er en viktig del av bedriftens synlighet på nett.

Nettsiden tilpasser seg alle skjermer

Snakk med oss

Trenger du design. nettsider eller digital markedsføring? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.

Espen Klausen Ide Systemer

Espen Klausen

Kreativ leder

Telefon: 411 70 735
E-post: espen@ide-systemer.no

Ine Fjeldheim Møien

Digital markedsfører

Telefon: 932 83 260
E-post: ine@ide-systemer.no

Bilde av ansatt

Mats Birkeland

Design & Web

Telefon: 970 69 041
E-post: mats@ide-systemer.no

Kontaktskjema

Vi profilerer din bedrift fra A til Å både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform og behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet med en kort beskrivelse av ditt behov, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Henvendelsen gjelder