Skilt

Skilt og skiltsystemer kommer i mange størrelser og varianter. Vi leverer alt av fasadeskilt, plateskilt og spesialskilt. Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Vi er også leverandør av DanSign skilt og skiltløsninger, som du finner her.

Vi har god erfaring og kompetanse på skiltplan og prosjektering, og kan bistå helt fra planleggingsstadiet til ferdig monterte produkter. Vi hjelper deg også med løsninger på design, materialvalg og plassering.

LAST NED BROSJYRE

Trenger du skilt på ditt bygg?Vi har lang erfaring og kompetanse på prosjektering og skiltplanØnsker du pristilbud på skilting?

Ønsker du pristilbud på skilting?

KONTAKT OSS I DAG

Fasadeskilt

Å gjør din bedrift synlig på en fasade som kan ses av mange potensielle kunder døgnet rundt er en smart måte å profilere seg på. IDE Systemer leverer stort sett alle typer fasadeskilt, fra enkle «kassettskilt» til skiltløsninger i ulike varianter og materialer.

LED-belysning
Vi leverer moderne fasadeskilt med integrert belysning i LED-teknologi som i dag er utviklet for å gi en bred, fleksibel og varig energibesparende løsning. Våre fasadeskilt med LED  gis selvfølgelig med garantier på trafo og LED-lys.

Design
Vi hjelper deg også med løsninger på design, materialvalg, plassering og løsninger. IDE Systemer bidrar gjerne med søknadsprosesser mot det offentelige for å sikre at prosjektet er godkjent i forhold til gjeldene regler for skilting i det offentlige rom.

Skiltløsninger

Våre skiltløsninger leveres i ulike materialer og utførelser. Skiltene tilpasses eksisterende arkitektur, innredning, farge og materialer.

Taktile skilt

Vi kan også levere taktile skilt. Dette kan utføres på de ulike skiltsystemene vi har eller på spesialutformede skiltløsninger.

Skilt Fasadeskilt Glitre Energi
Skilt Fasadeskilt Panelbygg
Skilt Fasadeskilt Utendørs Konnerud Senter
Skilt Fasadeskilt Kaggefoss
Skilt Skiltløsning Motoforum
Skilt Skiltløsning MRC Teamtrade

Kontakt oss i dag

Telefon: 32 87 20 90

E-post: info@ide-systemer.no

Adresse: Teglverksveien 83, 3057 Solbergelva